Site icon Marionet Radio

Dave Chappelle răspunde criticilor

În show-ul “The Closer” difuzat de Netflix comedianul Dave Chappelle ia rău de tot în tărbacă minoritatea LGBT. Este motivul pentru care e acuzat de organizațiile fanatice aflate în slujba acestora de transfobie.

Spectacolul “The Closer” este cel de-al șaselea din contractul pe care Chappelle îl are cu Netflix începând cu 2016. După premieră “ în jur de o mie de angajați Netflix au făcut gălăgie în fața sediului protestând împotriva show-ului și desigur împotriva lui Chappelle. Cum altfel, mainstream media li s-a alaturat. Ca să ne înțelegem: mainstream media (curentul principal de presă) americane sunt eminamente de stânga.

Că veni vorba, urmăresc un canal Youtube conservator. Unul dintre invitații permanenți schimbă în fiecare seara tricourile, desigur pentru mesajele afișate. Ceea ce vedeți în captura alăturată reflectă realitatea.

(Mesajul spune: Fiți atenți, nu împrăștiați știri false. Lăsați asta în seama profesioniștilor : Time, CBS NEWS, New York Times, MSNBC, BuzzFeed, Vice News, USA Today, CNN, Huffpost, ABC News, Los Angeles Times, BBC News, Fox News).

Popularul artist american de comedie a răspuns printr-un filmucel pe care l-a postat pe Instagram și unde își apără spectacolul. În videoclip Dave Chappelle se plânge că documentarul lui despre turneul făcut în vara anului trecut a fost exclus din toate festivalurile de profil din cauza “The Closer”. Totodată el afirmă că vrea să întâlnească angajații Netflix îngrijorați în privința show-ului, dar subliniază că “nu mă voi pleca la cererea nimănui”.

Nu vă imaginați că Dave Chappelle e vreun stâlp al dreptei politice americane; nu e. Dar pentru curajul dovedit acuma merită întreg respectul. Cu siguranță era conștient de eventualele consecințe și totuși a făcut-o. Tot respectul Dave Chappelle! Aceste persoane publice care spun NU imbecilității corectitudinii politice se constituie în exemple demne de urmat pentru majoritatea tăcută, dar cumva lașă a americanilor. Până la urma asta îți trebuie în lupta împotriva hoardelor marxiste pe cât de guralive și toxice pe atât de mici: curaj. Iar Dave Chappelle l-a avut.

Vă invit să urmăriți show-ul The Closer cât încă mai este pe Netflix. Vă asigur că merită!

Exit mobile version